Луценко став на заваді боротьби з олігархами

0
86

Очільник президентської фракціі в українському парламенті Юрій Луценко з піною у рота захищаючи міністра енергетики Дечишина заявив, що критика цього міністра пов’язана з тим, що він в енергогалузі наступив на хвіст олігархам.

Чесно я шокований висловлюваннями Юрія Луценка адже мабуть саме перебуваючи в ударі боротьби з олігархами безпосередньо підлеглі Демчишина уклали угоду про постачання електроенергії в Кримський федеральний округ.

Саме Міненерго на чолі з Демчишиним спокійнісінько співпрацює в енергогалузі з російськими олігархами Григоришиним і Бабаковим. До слова за злочинну діяльність Бабакова і його друзів з “лужніковського ОЗУ” в Украіні Юрію Луценку як екс міністру внутрішніх справ добре відомо.
Не дивлячись на вище згадане Юрій Луценко особисто завалив голосування за закон про націоналізацію майна краіни агресора внесений в парламент Радикальною партією Олега Ляшка. От і виникає питання: чи не співпраця з Григоришиним і Бабаковим заважає президентській фракціі голосувати за націоналізацію майна ворогів які вбивають наших воїнів?

Що ж до того, що Демчишин нібито наступив на хвіст олігархам в енерго сфері то Юрій Віталійович мабуть мав на увазі, що з появою Демчишина в Міненерго, значно знизились обсяги закупівлі в енергопідприємств пов’язаних з Ахмєтовим. Але якщо говорити про це то треба говорити і про те, що при Демчишину Україна почала значні закупівлі в енергопідприємств Російськоі Федерації.

Чи можна уявити, щоб в часі війни будь яка країна закуповувала будь, що в краіни агресора? Тим більше, що на енергопідприємствах Ріната Ахметова працюють сотні тисяч украінців яких Демчишин залишає без роботи і засобів на існування, давши роботу і заробіток російським робітникам.

Я як і переважна більшість украінців проти олігархів в незалежності від того українські вони чи російські, Ахмєтов це чи Бабаков. Ми радикали, націоналісти, патріоти почали війну з олігархами на внутрішньому та зовнішніх фронтах і дуже хотілося б пане Юрій Луценко якщо Ви нам в цьому не сприяєте то хоча б не заважайте