Ви можете називати їх тітушками, чи агентами Кремля, але українці вірять їм більше

0
303

Я не належу до політичних сил і громадських рухів, які вчора прийшли на Банкову. Більше того, я противник будь-якого силового протистояння в середині воюючої країни, але назвавши цих людей «ментальними тітушками» Ви переходите межу.

Я особисто знайомий, і навіть дружу з багатьма учасниками вчорашньої акції на Банковій. Це в переважній більшості учасники та герої найжорстокіших сутичок в часі Революції Гідності, які на відміну від майжевсієї сцени Майдану, звідти не тікали в моменти небезпеки. Це ті, хто захистив Харків та Одесу від «руского міра». Це ті, хто пройшов найзапекліші бої нашої національно-визвольної війни на Сході, звільняли Маріуполь, Марїнку, Широкіно… І це саме їх Ви назвали «ментальними тітушками»!

Хоча нічого дивного в тому, що саме Ви це сказали для мене немає, адже це саме Ваш патрон Президент Порошенко 1 грудня 2013 року, після подій на Банковій, назвав цих же людей тітушками, провокаторами, і написав на них заяву в міліцію Захарченка-Януковича.

Я проти насилля в середині воюючої країни, але ж сама влада провокує це насилля мародерством в УкрОборонПромі, та сітками з підкупу виборців. Ви можете скільки завгодно називати їх тітушками, чи навіть агентами Кремля, але українці вірять їм більше, ніж Вам пані віце-спікер.

Вчора був дзвіночок, але якщо влада не зупиниться, то завтра пролунає набат! Схаменіться, пані Ірино! Схаменіться заради майбутнього України й українських дітей!

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here