Відбувається повна маніпуляція свідомістю громадян

0
93

Останніми днями, близькими до Адміністрації Президента соціологічними службами поширюються результати опитування, згідно яких перше місце на виборах Президента чи парламенту, якби вони відбулись сьогодні, зайняв би чинний Президент та його команда.

Також в опитуваннях, ледь не друге місце відводиться «Опозиційному блоку», який складається з колишніх регіоналів.

Ознайомившись з частиною закритих опитувань, які проводили облдержадміністрації західних, центральних та південних областей України з повною відповідальністю можу стверджувати, що соціологічними службами Центру ім. Разумкова, та іншими, на замовлення Адміністрації Президента відбувається повна маніпуляція свідомістю громадян.

Так як на передодні Президентських виборів завдяки лже-соціологам та політтехнологам була створена всенародна істерія навколо обрання Президента в першому турі, так як на передодні парламентських виборів, відбувалась жорстка маніпуляція соціологічними даними, так відбувається і зараз. Усвідомлюючи, що в будь-якій наступній, в тому числі і місцевій, виборчій компанії, залучитись підтримкою‪#‎цинічнібандери‬ Петру Порошенку та його партії не вдасться, президентські політтехнологи знову починають гратися з рейтингами, які на їхню думку мають демонструвати довіру суспільства до Президента та виправдати майбутній можливий союз з «Опозиційним блоком».

Підтвердженням цьому являються чутки, що поширюються з Адміністрації Президента, щодо можливого перенесення місцевих виборів на пів року, а то і на два.

Ігор Мосійчук