Завдяки волонтерам вимальовується новий образ ЗСУ

0
84

Навряд я колись перестану скептично відночитись до Юрія Бірюкова – через його наїзди на західну Україну і постійне вживання кінченого терміну “вишиватники”.

І з оговорками, Але не можна не помічати результати роботи Бірюкова і його команди по матеріальному забезпеченню армії. І я не про обмундирування парадних коробок, як подумають деякі.

Наша тимчасова альма-матер, Військовий Інститут, набрав близько трьохсот нових курсантів – і близько 95 % одразу отримали нові таланівські демісезонні берці. Щоправда, взвод курсанток пожалівся, що їм видали взуття лише за два дні до присяги і половина – не виробництва “Таланлегпром”. Але ж це курсанти і затримку можна пояснити приорітетністю розподілу ресурсів.

І тільки я подумав “якого хуя?! Офіцери нашого курсу уже через тиждень на полігон – і потім більшість на схід. То якого хріна курсанти отримують берці, а наш увесь батальйон марширує у “класичних” чорних одороблах?)
Тільки думав побунтувати, як прочитав у Бірюкова допис, що шоста хвиля отримає пару таланівських ботів на початку жовтня. Fuck yeah.

Лишилось переконатись у реальності строків поставки. Коротше, мій респект волонтерському десанту в МО. Потроху вимальовується новий образ ЗСУ.

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here