Нові поліцейські Одеси за ніч оформили біля 30 ДТП

0
377

Увага! Патрульна поліція Одеси продовжує ефективно працювати на вулицях міста, охороняючи мир і спокій городян!
Результат за останню ніч: затримання грабіжника, наркоманів, нападника з ножем та чергового п’яного водія. Оформлено 28 ДТП.
Коротко. На Думській площі, поліцейськими затримана особа з ножем. Він погрожував перехожим. Люди підняли галас. В цей час поруч їхав наш екіпаж. Полісмени швидко відреагували і здійснили затримання нападника. Спрацювали чітко. Злочинець доставлений у райвідділок.
Далі. Чоловік скоїв ДТП і втік з місця пригоди. Поліцейський патруль навздогнав і затримав правопорушника. Особа виявилася в стані алкогольного сп’яніння. Його доставлено для медичного обстеження та експертизи на вміст алкоголю.

Наступне. Поліцейські, що здійснювали патрулювання вулиць Одеси, помітили двох підозрілих осіб під час “закладки” наркотиків. Під час здійснення оперативних заходів та перевірки, у них виявлено в макову суміш та порошок білого кольору. Вони затримані і доставлені у райвідділ міліції. Здійснюються усі необхідні процесуальні дії щодо притягнення іх до кримінальної відповідальності.

Крім того, поліцейські затримали грабіжника, котрий зірвав золотий ланцюжок з жінки. Перехожі здійняли крик. Саме в цей час поруч проїзджав наш патруль і миттєво здійснив затримання бандита та доставив його у райвідділ міліції.
Всього за зміну, одеські полісмени оформили 28 ДТП.
Усі затримані та правопорушники будуть відповідати згідно чинного законодавства в рамках статей КК Украіни та КУпАП.

Варто зазначити, що всі правопорушення і затримання злочинців були здійснені саме під час патрулювання поліцейськими вулиць Одеси.
Особлива подяка мешканцям і гостям міста, що активно співпрацюють і допомагають нашим поліцейським. З кожним днем довіра до них зростає. Так тримати!

Зорян Шкіряк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here