Правоохоронці не бажають визнавати зловживання в сфері інтимних послуг

0
227

Цікаві речі відбуваються в Одесі.

При в’їзді в місто зі сторони Києва вночі ми побачили безліч путан, сутенерів та їх клієнтів. Жодної патрульної поліцейської машини в місті ми не було.

У мене склалося враження, що поліція (міліція) має певний зиск від проституції, тому я захотів з самого ранку відвідати начальника Одеського облуправління МВС Гіоргі Лорткіпанідзе. Написав звернення, зайшов в будівлю разом з помічниками біля 10-ої ранку. Нас ввічливо зустріли на вході, передали в приймальню грузинського начальника те, що ми хочемо обговорити з ним питання корупції його підлеглих. Через декілька хвилин мені передзвонили і запропонували, щоб я зустрівся з начальникам кримінального розшуку, оскільки зараз пан Лорткіпанідзе зайнятий і має розмову з заступником Міністра внутрішніх справ Сергієм Яровим.

Я аж підскочив від неочікуваної нагоди поспілкуватись з людиною, яка в Чернігові на 205-му виборчому окрузі організовувала травлю активістів «Укропу», направляла загони спецпризначенців на штурми офісів Генадія Корбана, блокувала автомобілі наших спостерігачів з метою здійснення провокацій, тощо. Тому негайно повідомив, що я хочу зустрітись одночасно з двома, оскільки є заступником голови Комітету з правоохоронної діяльності. Мене попросили почекати поки організують невідкладний прийом, гарантований статтею 17 Закону України «Про статус народного депутата України».

І тут мене кличуть на пост і показують як на моніторі видно, що з будівлі ОблМВС майже вибігають Яровий з Лорткіпанідзе, швидко сідають в авто марки Тойота Аввалон і втікають.
Ось як «бажають» правоохоронці обговорювати власні зловживання! Зараз піду до Міхеіла Саакашвілі зі скаргою.

Треба терміново міняти систему влади. Будемо разом з грузинськими колегами брати в цьому безпосередню участь.

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here