Правоохоронна система в Україні не працює належним чином

1
345

Те, що затримали підозрюваного у вбивстві Ірини Ноздровської — це добре. Але трапилося це виключно завдяки широкому суспільному резонансу, адже одразу після зникнення пані Ірини поліція не вживала жодних дій для її розшуку.

Більш того, якби поліція виконала одну із найголовніших своїх функцій — запобігання злочину, то Ірина Ноздровська була б живою. Правоохоронці отримували від правозахисниці заяви про погрози, але не реагували.

Я вам скажу, що сам неодноразово опинявся в такій ситуації. Після двох нерозкритих замахів на своє життя, нещодавно отримав погрозу третього замаху. І це та ж сама банда головорізів, яка при всіх режимах обслуговує інтереси можновладців, прикриває їх корупцію і крадіжки. Так навіть при відкритій справі, проведених слідчих діях і встановлених злочинцях — голова Нацполіції Сергій Князєв заявив мені, що справу закриють, тобто щоб я краще молився Богу на свій захист.

По суті Ірина поплатилась життям за те, що захищала справедливість. Сама збирала докази щоб вбивця її сестри отримав покарання. Але робити це мали б слідчі і прокурори!

На жаль, висновок один, і невтішний. Правоохоронна система в Україні не працює належним чином. І змінити ситуацію на краще найближчим часом навряд чи вдасться, поки в керівництві країни засіли покидьки і казнокради.

1 COMMENT

  1. Ну на кой хрен миллиардеру Авакову такой геморрой как МВД? Конечно же не по зову совести или обострённого чувства справедливости он там. Делать ему не хрен.Естественно что это кресло приносит грандиозные барыши и автоматом выполняет роль идеального предохранителя от “несчастий” на все случаи жизни. Так же и Луценко на должности генпрокурора не потому что он такой честнейший хранитель законности а потому что так надо.Все лезут по головам,визжат,хрюкают,подставляют очко лишь бы пробиться к корыту. Здесь не место идейным,справедливым,патриотичным,умным,здесь самый грязный,аморальный сброд в почёте. По сути это паразиты на теле несчастного народа которые взахлёб пьют кровь этого народа,они способны высосать крови в сотни раз больше своего веса и они не ведают меры,они всегда голодные. И вся беда в том что количество паразитов уже превысило все разумные нормы.Дальше если не начать давить и уничтожать физически этих паразитов может наступить летальный исход для страны.Времени осталось…….почти не осталось.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here