Побратими Корбана вимагають позбавити мантії суддю Чауса

0
97

Тільки що ГПУ заявила, що проти мого побратима відкрито кримінальне провадження за те, що він за допомогою пляшки з водою нагадав судді Дніпровського райсуду м. Київ Миколі Чаусу що треба дотримуватись законності у справі Корбана.

Про це з екранів телебачення повідомив одіозний речник Владислав (не Гоша) Куценко. Також він заявив, що ГПУ буде клопотати щоб суддя виніс рішення про недопущення подальшої участі Андрія в судових засіданнях оскільки той говорить правду під час процесу.

Нагадаю, що саме суддя Чаус вчинив проти Корбана злочини – замах на вбивство і винесення завідомо неправосудного рішення – погодивши примусовий привід Корбана з реанімаційної палати в залу суду. Адже всього декілька годин до цього в інституті Амосова лідеру УКРОПУ було здійснено операцію на серці, після якої він мав декілька днів знаходитись в горизонтальному стані і проходити процедури реабілітації.

Саме суддя Чаус зараз рекомендований дисциплінарною секцією Вищої ради юстиції до звільнення за неправосудні рішення проти учасників Майдану. І саме його Порошенко пообіцяв залишити на посаді, якщо він безпідставно посадить патріота Корбана. Дивишся і диву даєшся, як можна шукати по всій Україні пройдисвітів в мантіях і нікого більше не знайти. Які взагалі принципи вибору підсудності у справі Корбана? То Чернигів, то Печерський, то Дніпровський райсуди Києва. Це агонія режиму!

На жаль Шокінська прокуратура не повідомила по якій статті Кримінального кодексу вони збираються переслідувати нардепа Денисенка. Даю свій коментар.

Якщо це стаття 376 КК, то вона передбачає кримінальну відповідальність за втручання в будь-якій формі в діяльність судді з метою перешкодити виконанню ним службових обов’язків або добитися винесення неправосудного рішення. Очевидно, що Андрій Денисенко був обурений тим, що сам суддя виніс неправосудне рішення і діяв як раз для того, щоб допомогти судді виконати те, що він обіцяв народу України під присягою.

Якщо ж мова йде про статтю 377 КК – погроза вбивством, насильством судді у зв’язку з його діяльністю, пов’язаною із здійсненням правосуддя – то хочу зазначити наступне. Цього суддю треба відправити за грати негайно, жорстко, безапеляційно. Щоб він навіть і не думав більше одягати мантію і виносити рішення іменем України! Чи погрожую я цією заявою судді Чаусу? Так! Як в своїх серцях тримає ненависть до суддів, прокурорів і ментів весь український народ.

Всіх не пересадите!

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here