Марушевська може не встояти перед спокусами митниці

0
55

Такі цікаві холівари з приводу Марушевської)).

З одного боку чисто рефлекторно хочеться нещадно тролить дописувачів, що хейтять її призначення в Одеську митницю аргументами «26-річна дівчина» – просто в силу моєї чистої і нерозбавленої ненависті до сексизму у всіх його проявах Смайлик «grin».

Але тормозять процес і бентежать три моменти.

По-перше, це «дивне співпадіння», описане Гнапом:
https://m.facebook.com/story.php….

Коли Саакашвілі всі чотири місяці на посаді систематично атакує Одеську митницю, потім заступниці керівника митниці призначають – вона магічним чином тікає від оперативників і невдовзі Марушевську призначають на посаду.

По-друге, якби очевидно, що Марушевська буде «вітриною» Одеської митниці, в той час як хтось із оточення Саакашвілі/Порошенка управлятиме структурою реально. Це трохи злить – ібо знову непублічна хуйня, що вже порядком дістало. Нащо ці лишні рухи й красиві рекламні жести для наївних? Покажіть пальцем на людей, що насправді займатимуться реформою митниці «у команді Марушевської». Всі зрозуміють, уже і не таке бачили.

І по-третє, митниця – не той орган, де голий ентузіазм допоможуть нейтралізувати корупцію. Не кажу, що Марушевська дурепа, абощо. Просто їй може елементарно не вистачити фахових знань і менеджерського досвіду, аби обіграти номенклатурних монстрів, що роками доїли і зараз доять митницю.

Врешті-решт, питання лише в одному – чи вистачить Марушевській/людям, що стоятимуть за нею біля важелів управління митницею, яєць, совісті й мізків реально боротись з корупцією і спокусами розбагатіти за кілька тижнів).

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here