Регіонали повернуться у владу під гаслами миру і стабільності

0
74

Перебуваючи на фронті, я так довго чув з-за спини – “…поки ви служите на передовій, ми робимо свою роботу в тилу, комусь же треба боротися й тут”.

Я не знаю, у чому полягала ця боротьба, але мушу констатувати, що її про***ли.

Сьогодні я повернувся на короткий час у Київ. Проїхався Україною. Побачив передвиборчі намети “регіонів”, які мирно стоять поруч із президентськими, “свободівськими”, “радикальними” та іншим паперовим мотлохом. Побачив обличчя “революціонерів” на біл-бордах, які затишно чергуються з обличчями вбивць Небесної сотні.

Дорогоцінні українські пінгвіни!

Ви не дали нам розібратися з регіоналами, комуністами й іншою російською наволоччю навесні 2014, коли ця наволоч забилася в щілини й потікала за кордон, а їх вірні мусора боялися вийти на вулиці. Після масових розстрілів на Майдані ви так боялися залишитися без хазяїна, що найбільше прагнули не помсти й справедливості, а легітимності, законності й виборів. Ви не дали нам воювати в 2015-му, ви обміняли Донбас і Крим на ганьбу, мріючи цим задовольнити Росію і сподіваючись, що вона вже видохлася і далі не піде. Ви прикрили російський тил на Донбасі, щоб росіяни могли спокійно вирішити свої питання в Сирії.

Тепер я вам розкажу, у що це для вас виллється.

Регіонали незабаром повернуться до влади. Не просто увійдуть у владу – завдяки вам вони з неї і не виходили – а саме повернуть собі всю повноту влади, під гаслами “мир, стабільність, долар по вісім”. Після цього вони почнуть нищити нас, своїх найзапекліших ворогів. Ви за цим мовчки спостерігатимете, як мовчки дивитесь зараз. Аваков же вам пояснив, що ми – наркомани, нацисти, шпана, всім буде безпечніше, якщо нас пересадять.

Після нас вони знову візьмуться за вас – за ваші гроші, за ваших дітей. Цього ви вже не стерпите і вийдете на вулиці, спочатку потроху, потім все масовіше й масовіше. Але регіонали і їх вірні мусора до цього будуть готові. Будуть готові й тітушки, ватніки, російська агентура, яка нікуди не ділася, яка все так же живе в неокупованому Донбасі, в Харкові, в Одесі, в Дніпропетровську, в Херсоні, в Миколаєві, в Маріуполі. Вони вийдуть на вулиці, і ви здурієте, коли побачите, як їх багато, і як сильно вони хочуть реваншу.

В армії на той момент майже не залишиться патріотів – нема чого робити патріоту у сучасній українській армії. Більшість там складатимуть нелюстровані проросійські генерали та мобілізовані алкоголіки. Вони не стануть розганяти ватні мітинги. Як і колись, вони просто спостерігатимуть й чекатимуть, чим все це закінчиться. І от тоді Путін зробить українським генералам пропозицію, від якої ті не зможуть відмовитися. І тоді ви побачите, що таке справжня війна.

Дмитро Різниченко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here