Готель, що не обслуговує росіян, викликав в соцмережах гарячу дискусію

0
89

Там забутий і усопший як політик Червоненко розпочав перекличку *баньків своїм упоротим дописом про нормальний львівський готель, що не обслуговує росіян.

З цього приводу згадався старий ефір Шустера, де Червоненко рвав на собі сорочку за розстріляних у Бабиному Яру євреїв, але навіть не хотів чути про розстріляних там же, в той же час оунівців.

Такі як Червоненко – квазі-українці, яким усі інші народи завжди привабливіші та важливіші за власне самих українців. Навіть така дрібниця, як відмова обслуговувати громадян країни-агресора дисонує з його перекошеним почуттям справедливості. Це ж клініка, тому можна хіба-що дружно покласти на це ментальний болт і просто дозволити пану Червоненку далі тонути в болоті своєї демагогії).

PS з усього спіча екс-міністра найбільш розізлив цей уривок:

“Разве всех их можно обвинить в том что у нас отобрали Крым? У меня возникает вопрос: так а почему вы его отдали без единого выстрела?” – бачите як воно, як “віддали Крим” – то винні якісь абстрактні “ви”, типу українці, але не Червоненко, він ні до чого, янгол миру і дружби народів, мораліст і світоч толерантності. Яка зручна позиція для хробака в наші буремні часи.

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here