Захід міжнародної екстремістської організації зупинено

0
118

Сьогодні силами добра, любові та світла з числа Традиція і Порядок, Правий Сектор, Свобода, Національний Корпус – було зупинено захід лівих, що був організований міжнародною екстремістською організацією Amnesty International.

Орієнтуючись на світову практику, а нагадаю Ізраїль, Угорщина, Туреччина, Австрія, вже почали активні дії з метою припинити діяльність соросівських структур, ми показали, що патріотична громадськість різко проти розгортання їх підривної мережі.
Захід під невинною назвою «Наступление на права ЛГБТ» мав на меті фабрикування дескредитуючої інформації про учасників національного руху.

Власник приміщення усвідомив всі репутаційні збитки від співпраці з ліворадикальними структурами та відмінив заплановану сходку наших ворогів, поліція також стала на бік обуреної громадськості. Ситуація, під істерику, образи та лайку ліваків, закінчилися мирно. Основні персонажі протилежного табору, ховаючись за правоохоронцями, яким в особистими розмовах також не хочеться, щоб їх дітям в дитячих садочках розповідали про гомосексуалізм, мусили швиденько вшиватися з місця подій.

Дякую всім причетним, а в першу чергу своїм побратимам з Традиції і Порядку за оперативність, дисципліну та пунктуальність!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here