Вчителі перекрили міжнародну трасу (ФОТО)

0
147

В Лугинському районі Житомирської області вчителі однієї зі шкіл перекрили рух на міжнародній трасі “Київ-Ковель-Ягодин”. Вони вимагають від місцевої влади виплатити їм заборгованість із зарплати.

Вчителі, які вже чотири місяці не отримують зарплату, на дві години перекрили рух на автомагістралі.

Близько сотні людей з плакатами «Вимагаємо зарплату», «Де наші відпускні?», «Віддайте зароблене», «Вчителі теж люди», прибули на зупинку «Глухова» та ходять по пішохідному переходу. На дорозі затори, прибула поліція.

Перекриття руху відбувалось достатньо цивілізовано, через кожні 10 хвилин перекривальники розступались і давали змогу проїхати близько сотні автомашин, які накопичувались за цей час.

Проблеми з виплатою зарплати лугинські вчителі почали відчувати ще з лютого цього року. Вже тоді вчителі перекривали центральну вулицю містечка Лугини, писали листи в усі можливі інстанції, і питання якось в ручному режимі вирішувалось. Але з другого півріччя року виплата зарплати припинилась зовсім.

Одна з найважливіших професій суспільства – вчитель, повинна гідно і вчасно оплачуватися. Підтримую вимоги мітингувальників та уважно слідкую за ситуацією. Готовий реагувати на несправедливість на своїй рідній Житомирщині!

https://www.facebook.com/b.khodakovsky/posts/2716683531710127

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here