Високопосадовець Генпрокуратури вимагав ухвалити проти Корбана завідомо неправосудне рішення

0
74

Черговий кричущий факт свавілля прокуратури у справі Корбана.

Мало того, що сфабрикували кримінальні справи і порушили цілу низку прав людини, так ще і демонстративно ґвалтують правосуддя.

Після програшу в Новозаводському райсуді м.Чернигів ГПУ вирішила застосувати важку артилерію в фальсифікації справи Корбана. Сьогодні до Печерського райсуду м.Києва, де сьогодні мають розглядати справу Корбана, завітав заступник генпрокурора Юрій Столярчук. Журналісти телеканалу 1+1 зафіксували цей факт.

В суді високопосадовець ГПУ вимагав ухвалити проти Корбана завідомо неправосудне рішення і застосувати до нього запобіжний засіб у вигляді арешту. Хто б мав сумнів в методах репресивного режиму Порошенка? Його заяви одні, а дії інші!

Відповідно до статті 126 Конституції України незалежність і недоторканність суддів гарантуються Конституцією і законами України. Вплив на суддів у будь-який спосіб забороняється. Таким чином Юрій Столярчук здійснив злочин, передбачений статтею 376 Кримінального кодексу України і має відповісти за це перед законом.

Не реагувати на таке свавілля я не можу, тому направив відповідні заяви заступнику генпрокурора Давіду Сакварелідзе і в Раду національної безпеки і оборони України!

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here