Відкрите звернення до Юрія Луценка

0
60

Відкрите звернення до голови фракції Блоку Петра Порошенка в українському парламенті Ю.В. Луценка

Юрій Віталійович, свого часу кривавий режим Януковича кинув Вас за грати, звинувативши в ряді корупційних злочинів. Я наприклад, ніколи не вірив, що Ви їх вчиняли і завжди підтримував Вас у Вашій боротьбі за ґратами. Вас арештували і судили по бєспрєдєлу і я, не дивлячись на те, що сам перебував за ґратами, прямо про це говорив і писав.
Юрій Віталійович, зараз я знову за ґратами і звинувачуюсь в ніби то отриманні неправомірної вигоди, хоча окрім сфальшованого відео жодних доказів немає. В мене не вилучено жодних грошей. Те, що мене затримали і арештували з грубим і цинічним порушенням Конституції та Законів України, регламенту Верховної Ради – не викликає сумніву у більшості українських громадян. Переконаний, що у Вас також.
Я не тікав з країни при загрозі арешту в часи режиму Януковича, хоча міг. Не збираюсь тікати і зараз, але не дивлячись на на це, мене нелюстрований суддя Карабань арештовує без права застави.
Юрій Віталійович, я зараз оголосив безстрокове голодування через порушення моїх прав при затриманні і арешті. Я не прошу Вашого сприяння в моєму звільненні, але як політв’язані режиму Януковича я прошу Вас публічно відреагувати на всі порушення під час мого затримання і арешту, бо інакше Ваші слова про будівництво нової країни не більше ніж порожній звук.

Народний депутат України
Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here