В Україні може з'явитись Західний фронт

0
64

У Берегово за ініціативи народного депутата від БПП Ласло Брензовича (який є також обласним головою угорської організації КМКС) та новообраних депутатів місцевих відбулося засідання Об’єднаних органів місцевого самоврядування.
На цьому зібранні депутат від президентської партії Брензович заявив про доцільність створення “окремого угорського району”. За його словами, такий крок підтримують 114 населених пунктів на Закарпатті.


Вищенаведений факт є яскравим свідченням теорії розбитих вікон: якщо розбити одну шибку і не провести ремонтні роботи, то в найкоротші терміни вся вулиця перетвориться на руїну, бо люди бачать, що на цій вулиці так можна.


Мінські угоди та участь відверто сепаратистських партій у місцевих виборах дала зелене світло розвитку сепаратизму по всій країні. І спинити цей процес могла б тільки політична воля, яка у вищого керівництва держави наразі відсутня.


Півтора роки тому я особисто брав участь у звільненні окупованого Маріуполя.


Як народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка, який присягав на вірність народу і Конституції, я разом з однопартійцями робитиму все, щоб протидіяти сепаратизму у Берегові та не допустити відкриття другого фронту

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here