"Укроп" вимагає від Гройсмана припинення репресій

0
69

УКРОП вимагає від Гройсмана винести на розгляд Верховної Ради проект Постанови «Про припинення політичних репресій в Україні»!

Сьогодні під час засідання Погоджувальної ради від імені політичної партії УКРОП Українське об’єднання патріотів я звернувся до Голови Верховної Ради Володимира Гройсмана включити завтра, 3 листопада, у порядок денний проект Постанови «Про припинення політичних репресій в Україні».

У даний час в Україні здійснюється безпрецедентний тиск на політичні сили та громадських активістів, які перебувають у реальній опозиції до влади. Арешти лідера партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Геннадія Корбана, народного депутата України Ігоря Мосійчука, лідерів партії «Свобода», активістів «Правого сектору», учасників Революції Гідності, добровольців, які ризикували своїм життям задля майбутнього України, стали одними з найганебніших проявів політичних репресій.

Усі ці арешти здійснювались правоохоронними органами з численними порушеннями чинного законодавства, за сфабрикованими кримінальними справами із застосуванням принципу вибірковості правосуддя. Проте саме проти цього виступав народ України під час боротьби з режимом Януковича.

На сьогоднішній день до кримінальної відповідальності не притягнуто жодного корупціонера. Непокараними залишились вбивці «Небесної сотні». Вищі військові чини, які вині в трагедіях в Іловайську та Дебальцеве, до сих пір на волі. Правоохоронці не повернули народу кошти викрадені режимом Януковича, не зупинили контрабанду і своєю бездіяльністю лише сприяють розквіту злочинності в країні.

Системні політичні репресії проти патріотів стали невід’ємною частиною стратегії чинної влади. Репресії ведуться проти всіх, хто бореться з корупцією, захищає в Україні демократію і принцип верховенства права, послідовно виступає проти зради національних інтересів на догоду російському агресору. Відповідно до статті 102 Конституції України Президент є гарантом додержання Конституції, прав і свобод людини і громадянина.

Тому «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» звертається до колег-депутатів із закликом посилити суспільний тиск на Президента України Петра Порошенка з метою негайного припинення політичних репресій і звільнення з займаних посад керівництва правоохоронних органів!

12118818_1064632383570691_6366314484094685431_nВіталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here