У Кривому Розі триває свій Майдан

0
77

Щодо другого туру місцевих виборів.

Перш за все, хочу привітати мого друга Borys Filatov із перемогою у виборах міського голови Дніпропетровська.

Це заслужена і напрацьована довгими стараннями перемога. Перемога людини, яка, я точно знаю, як ніхто вболіває за своє рідне місто і буде вірно служити його мешканцям.

Та на жаль, місцеві вибори ознаменувались не тільки справедливими перемогами, а й чисельними фальсифікаціями. Так у Кривому Розі тисячі людей вчора вийшли на акцію протесту проти фальсифікацій на виборах мера, де змагались кандидат від “Злодійського блоку” Юрій Вілкул із кандидатом від “Самопомочі” Юрієм Мілобогом. В ході виборів було зафіксовано десятки порушень, особливим цинізмом вирізнялось використання голосів пацієнтів психіатричних закладів та ув’язнених в місцях позбавлення волі, які начебто поголовно віддали свої голоси за Вілкула.

Проте ЦВК Кривого Рогу, замість того, щоб розглянути порушення в передбаченому порядку, і тим самим дати Юрію Мілобогу можливість довести свою правоту і відстояти результат отриманої ним більшості голосів, просто згорнула свою роботу і швиденько оголосила переможцем Вілкула. Мешканці Кривого Рогу, не бажаючи миритись із такими порушеннями і скотським ставленням до їх волевиявлення, логічно вибухнули протестами. Нині в місті свій Майдан.


Результати виборів міського голови Кривого Рогу не можуть бути визнані! Визнати їх – це плюнути в обличчя громади міста. Необхідно негайно провести перевибори. При цьому залучити якомога більшу кількість наглядачів і журналістів, щоб унеможливити будь-які дії поза увагою громадськості. Ніхто і ніде в Україні не повинен мати змоги здобувати нечесну перемогу і зневажати волю людей.

(c) Ігор Мосійчук
Публікація прес-служби Ігоря Мосійчука

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here