Тимошенко вішає лапшу на вуха українцям

0
262

Заява голови фракції “Батьківщина” Юлії Тимошенко стосовно “корупційних ризиків” законопроекту “Про кредитні спілки” – це некомпетентність та свідоме введення в оману суспільства.

“Батьківщина” не вважала за потрібне направити свого представника до складу Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Верховної Ради. Тож не дивно, що у них є проблеми з фахівцями, експертами, радниками та висновками у цій сфері. А нефахові висловлення псевдоекспертів, які подаються, як «родзинка на торті», ні що інше, як лапша на вуха українців.

Мені дуже приємно, що Юлія Тимошенко намагається читати законопроекти у фінансовій сфері, але її “помічники” через свою нефаховість підставили свого керівника та ввели суспільство в оману. Щодо проекту закону “Про кредитні спілки”, то рекомендував би Юлії Володимирівні спочатку почитати висновки антикорупційного комітету парламенту, який констатував відсутність корупційних ризиків.

При цьому наголошую: рішення про підготовку закону було прийнято на виїзному засіданні комітету у Львові за ініціативи кредитних спілок.

Тим самим пані Тимошенко своїми заявами нехтує інтересами малих підприємців та простих громадян, переважно Західної України (саме там найбільш поширені кредитні спілки).

І, звертаю її увагу, що окрім мене, ще сім депутатів від різних фракцій парламенту, моїх колег по профільному комітету є співавторами цього проекту закону.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here