Сотні років триває священна війна українців з московською ордою

0
136

День Незалежності.

Сотні тисяч вірних синів та дочок України століттями зі зброєю в руках наближали цей День ціною власного життя і здоров’я. Козаки батька Хмеля та гетьмана Мазепи, гайдамаки та січові стрільці, вояки армії УНР та повстанці Холодного Яру, бійці легендарної УПА – усі, як один, боролись і вмирали зі словом НЕЗАЛЕЖНІСТЬ на вустах. Віра в Бога та Українську Самостійну Соборну Державу давала силу і наснагу цілим поколінням українців на боротьбу за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ в таборах Соловків, ГУЛАГу, Кінгіру…

Сотні років триває священна війна українців з московською ордою. Війна за НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, за саме існування нашої Нації, за майбутнє наших дітей.

Сьогоднішня війна на Сході та нечуваний героїзм наших вояків демонструє той нерозривний кровно-духовний зв’язок мертвих, живих і ненароджених українців який обов’язково приведе нашу Націю до Перемоги над споконвічним ворогом – ординською Москвою!

В сьогоднішній святковий для кожного українця День не зважаючи на запрошення Петра Порошенка разом з Лідером Радикальної партії Олегом Ляшком та колегами Андрієм Лозовим, Сергієм Скуратовським, Оленою Кошелєвою та Дмитром Ліньком відмовилися від участі в урочистостях з нагоди Дня Незалежності в столиці адже вважаємо своїм святим обов’язком в цей День підтримати наших Героїв на Сході, які боронять нашу НЕЗАЛЕЖНІСТЬ від агресії кремлівського карлика.

Прибули в місто Бахмут (Артемівськ), де базується 30 бригада збройних сил України, вояки якої стримують наступ російських терористів на цьому стратегічному для України напрямку.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here