Семенченко та Соболєв самі хотіли якнайшвидшої ліквідації наметового містечка

1
363

З приводу ліквідації Нацполіцією та Нацгвардією наметового містечка Семенченко-Соболєва під ВРУ.

1. Переглянувши стрім стверджую, що народні депутати Семен Семенченко та Єгор Соболєв діяли в змові з владою і по суті самі хотіли якнайшвидшої ліквідації наметового містечка бо жодного політичного ефекту воно не давало а фінансувати цей табор доводилось. Наметове містечко і його мешканців підтримала мінімальна кількість українців а особливо киян. На момент ліквідації наметового містечка судячи з стріма в ньому разом з прихильниками було не більше 50 людей.

Політикам дуже легко встановлювати намети і починати протестні акції а от завершувати їх хоч і є така необхідність важко бо людям не поясниш чому саме ти припиняєш акцію та звертаєш намети хоч мета акції і не досягнута. Порошенко не у відставці як було обіцяно, Саакашвілі немає, грошей немає а тих, що вже заробили шкода от і пішли Семенченко та Соболєв на договірняк з злочинною владою аби тільки позбутися вже непотрібного їм наметового містечка.

2. Те як непрофесійно і аби як організовувався захист наметового містечка, використовувалися шини та коктейлі «Молотова» ще раз підтверджує домовленість нардепів Соболєва та Семенченко з злочинною владою, щодо ліквідації наметового містечка. За декілька днів до сьогоднішньої вранішньої ліквідації наметового містечка було відомо, що готується поліцейська спецоперація але до оборони ніхто не готувався. Чи не свідчення це договорняка?

3. ПОМАТРОСИЛИ І БРОСИЛИ!
Добре не змогли прийти і стати на захист наметового містечка але, що заважало Міхо Саакашвілі, Юрію Деревянко, Сергію Лєщенко та іншим хто виводив людей на протест хоча б написати про ліквідацію наметового містечка.

4. ВИСНОВКИ. Дорогі українці перед тим як іти на протест, брати участь в протестних акціях уважно придивляйтесь до тих хто до них закликає!

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here