СБУ натравлюють на РПЛ

0
64

Ранок почався з чудової новини. Мою помічницю Тетяну Близнюк вирішило завербувати СБУ.

Співробітник СБУ Тарас Жук по телефону настійливо домагався зустрічі з Тетяною пояснюючи, що така зустріч в її інтересах.

Сьогодні зранку така зустріч відбулася але Тетяна прийшла не сама а зі мною. Як на мене то саме цей факт стримав працівника СБУ від необдуманих кроків під час цієї розмови.

Співробітник СБУ Жук звернувся до моєї помічниці яка являється держслужбовцем Тетяни Близнюк з проханням виявляти “агентів Кремля” і повідомляти про це спецслужбу. Кого Тарас Жук вважає “агентами Кремля” і де їх має виявляти моя помічниця Тетяна Близнюк? Президент Петро Порошенко вважає “агентами Кремля” радикалів, правосєків, свободівців і всіх хто посмів критикувати його величність. Я не маю сумніву, що десь так думає і оперативник СБУ Жук. Та й інших більш реальних “агентів Кремля” в комітеті ВРУ з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності де працюю я і моя помічниця Тетяна Близнюк чи на Борщагівці де вона мешкає навряд чи знайти.

Вважаю спробу зробити мою помічницю Тетяну Близнюк негласним сексотом СБУ провокацією з боку спецслужби проти мене як опозиційного народного депутата від Радикальної партії Олега Ляшка і обов’язково звернусь з відповідною заявою до всіх компетентних органів держави.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here