Садовий нагородив головного спонсора проросійської газети

0
300

З нагоди 762-річчя Львова міський голова Андрій Садовий нагородив подякою генерального директора ПАТ «Львівський хімічний завод» Анатолія Бобришова.

Подяку Анатолій Бобришов отримав з формулюванням: “людина, яка своєю працею та активною громадянською позицією довела відданість Україні”.

Все б нічого, але Анатолій Бобришов є Головою Координаційної ради організацій російських співвітчизників західних областей України.

Кілька років тому він разом із багатьма проросійськими організаціями, зокрема політичною партією «Русское единство» (із 2014-го заборонена в Україні), влаштовував у Львові «колорадські марші» на 9 травня.

На тестове питання “Чий Крим?”, Бобришев відповів, що не засуджує дії РФ у Криму.

«Кожен президент, що отримав підтримку на сході України, обіцяв запровадити російську як другу державну мову, зближення з Росією, де люди мають родичів. І завжди ставався обман», – пряма цитата Бобришева.

А ось цитатка з сайту “Русский форпост”:

“Более 15 лет выходит единственная во Львовской области русская газета «Русский вестник», которую ждут и с удовольствием читают в организациях соотечественников Западной Украины. Многие уверены, что найти другого такого человека, как Бобрышов, который в течение 15 лет содержал бы на свои деньги газету, очень сложно. Или даже невозможно…”

Нагадаю, що ознайомитися з матеріалами “Русского вестника” не складає жодних проблем, але завчасно вас попереджаю там немає нічого, щоб ви не могли знайти на “Сводках ополчения” або “Антимайдане”.

Я розумію, що Садовий давно відбився від київських рук, ми це ще з Міхомайдану зрозуміли, але не треба грозити столиці, поїдаючи круасани у себе в “Panorama Lviv”. Це погано закінчиться.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here