Прокуратура шукає приводи репресувати Радикальну партію

0
59

Ми не віримо у те, що Прокуратура припинить політичні репресії проти Радикальної партії, навіть враховуючи той факт, що вчора Генпрокурор Віктор Шокін відкликав подання до парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності і арешт нашого бойового побратима і заступника голови фракції Андрія Лозового.

Оскільки відкликання подання відбулося під прикриттям того, що насправді справу передали на доопрацювання! У нас немає сумніву, що це зроблено з однією метою – додати нові епізоди “злочинів” депутата Радикальної партії, яка послідовно відстоює свої позиції, що йде всупереч корупційним схемам та інтересам “на горі”.

При владі й досі знаходиться генпрокурор, який кришує злодіїв-регіоналів і корупцію в органах прокуратури, наша партія продовжує збір підписів за відставку Шокіна.

Наш лідер Олег Ляшко звернувся до колег з коаліції та депутатів підтримати нашу ініціативу. Як зазначив сам Андрій Лозовий, він перестав збирати підписи власноруч, що робив з 12 червня. Та передав документи зі вже зібраними 108 підписами представникам чотирьох патріотичних сил, які також послідовно підтримують відставку Шокіна і не голосували за його призначення.

Сергій Рибалка