Про Уляну Супрун і супрунят

0
153

Українці, доведені владою до максимального зубожіння, просто не можуть дозволити собі лікування навіть в державних медичних установах через ціни на ліки та послуги.

Щодня, як народний депутат України, я отримую скарги на дії та бездіяльність чиновників МОЗ. Цей факт мене вже навіть не дивує, а от впертість деяких «супрунят», які по суті своєю підтримкою допомагають «Доктору Смерть» утриматися на посаді, просто обурює.

Група народних депутатів, які завжди стояли на проукраїнських позиціях, виступали і виступають проти співпраці з російським агресором, медведчуків та бойок, підтримують У. Супрун, і це не дивлячись на те, що вона прямо покриває закупівлі препаратів та медобладнання в країни-агресора. Наприклад, тести на гепатит закуповуються в Російській Федерації, і це при тому, що аналогічні тести виробляються в Україні.

Не менше дивує підтримка У. Супрун з боку одного нардепа, члена медкомітета, ревносної християнки. На словах ця пані активно виступає проти сексуальних збочень, а на ділі якнайактивніше підтримує «Доктора Смерть», яка в свою чергу наполягає на впроваджені в Україні поняття третьої статі.

Шановні колеги, ви або хрестик зніміть, або спіднє одягніть! Ваша Супрун своєю медреформою вбиває українців, і ви, «супрунята», стаєте співучасниками цього злочину проти Нації і Держави!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here