Президент "розпалює" сексуальну революцію

0
79

В християнстві одним з найтяжчих гріхів є гріх содоміі тобто гомосексуалізму. Про це говорять і цей гріх поборюють предстоятелі всіх українських церков.

В той же час в запропонованих президентом Петром Порошенком змінах до Конституціі забороняється дискримінація за сексуальною ознакою. Тобто у випадку прийняття цих змін грішники содоміти зможуть вільно пропагувати гомосексуалізм бо якщо ім це заборонятимуть (не надаватимуть дозволи на гей-паради, не допускатимуть в телерадіоефіри, не даватимуть всиновлювати дітей…) то порушуватимуть Конституцію.

До всього цього з чинного тексту Конституціі пропонується вилучити положення про сім’ю як добровільний союз чоловіка і жінки. Робиться це з метою в переспективі дозволити одностатеві шлюби.

Зміни до Конституціі саме в цій частині суперечать вченню Господа нашого Ісуса Христа і є смертним гріхом. Предстоятелі українських церков які згідно всіх соціологічних опитувань користуються найбільшою довірою серед украінців мають публічно закликати президента та народних депутатів утриматись від прийняття цих змін до Конституціі.
Народні обранці мають знати, що якщо вони проголосують за ці зміни до Конституціі і відкриють шлях до содоміі то будуть відлучені від Церкви і Святого причастя та горітимуть в гієні огненій.