Політика – справа молоді, яка довела свою надійність важкою працею і випробуваннями фронту

0
738

Йду на вибори. Обрав консервативну партію Ігора Смешка «Сила і Честь» через ідеологічну близькість, а ще тому, що там є можливість для активіста прийти, запропонувати проекти і одразу починати роботу з людьми. 

Без незручних домовленостей і лобіювання інтересів тіньових ляльководів.

Політика – справа молоді, яка довела свою надійність важкою працею і випробуваннями фронту. Ми маємо відповісти на цей запит. Не обіцяю золотих гір. Роздати усім бюджет і знизити ціни на газ так просто не вийде. Обіцяю піт праці, справедливість винагороди і сподіваюсь на щастя перемоги.

А ще йду тому, що Житомирщина давно потребує свого представника в Парламенті, який знає актуальні проблеми і не віддалений від людей. Я так само ходжу в неділю в церкву, так само дратуюсь розбитим дорогам і так само радію коли брати і друзі повертаються з фронту живі і здорові.

За свою кампанію відповідаю лише сам. Але маю подвійну відповідальність, адже мене уповноважили на цей крок сотні активістів руху Традиція і Порядок. Я не можу розчарувати сподівання тих, хто вже декілька років пліч-о-пліч зі мною веде активну громадську діяльність.

Ви можете долучитися вже сьогодні, написавши в приватні. Незалежно від результатів, формую довгострокові команди, які попри політичну обстановку, готові будувати успішну Житомирщину. Шанси на перемогу колосальні. Ми – третя сила, що не належить ні до старої влади, ні до нової. З ними телевізор, з нами люди.

Вже зараз співпрацюю з десятками громадських рухів і на Житомирщині готовий зустрітися з усіма активними лідерами та долучити їх до своєї команди.

Посилання на анкету для бажаючих приєднатися до команди в Житомирщині:

https://bit.ly/2EZcbs2

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here