Накази здати позиції військ в Широкіно показали фіаско української дипломатії

0
99

Чернігів, 205-й округ. Апдейт.

Поспілкувався з командою Ляшка та Самообороною НФ. Разом з Ігорем Мосійчуком будемо контролювати правоохоронні органи, як представники керівництва Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення павоохоронної діяльності.

Хочу окремо заявити свою підтримку колезі Андрію Лозовому, з якого Порошенко хоче зняти недоторканість за принциповість у захисті прав воїнів АТО. Провал голосування за подання Генпрокурора закріпить імідж Президента як цинічного боягуза, який боїться патріотів більше ніж Путіна.

До речі, накази здати позиції українських військових в Широкіно, Щастя, Авдіївці продемонстрували повну капітуляцію української дипломатії. А як же ж інакше, коли інтереси Рошена вище за все: ROSHEN UBER ALLES

Кількість народних депутатів, які приїхали сьогодні до Чернігова для контролю за законністю в ході голосування та під час підрахунку голосів, зашкалює. Треба вже розпочинати позачергове пленарне засідання, на якому прийняти закон “Про тимчасові слідчі комісії” і розпочати процедуру імпічмента президента.

Віталій Купрій