Готується викриття авторів збройних провокацій проти добровольчих батальйонів

0
53

Я взагалі не можу зрозуміти чому Порошенко не хоче роз”яснити суспільству зміст таємних протоколів Мінських домовленостей.

Все ж очевидно. Була передбачена лінія розмежування.

У кого близькі служать в окремому 74-му розвідбаті. Запитайте їх, який усний наказ надійшов їм від політрука по обіді 24-го липня. Почуєте таке – виділити підготовлену розвідроту і вибити підрозділ ДУК ПС з Пісок. Шляхом знищення.

Хлопці обматюкали політрука, пославшись ввічливо на бойове братство і спільні дії взимку в ДАПі. Запросили письмового наказу.

Звичайно ж, не стали б його виконувати. Хотіли лише побачити прізвище головного козла, що штовхає їх на знищення бойових побратимів. Письмового наказу не надійшло.

Запитання: ХТО ВІДДАВ НАКАЗ 74-му БАТУ ЗНИЩИТИ ПІДРОЗДІЛИ ДУК ПС У ПІСКАХ??? Може скоро дізнаємось.

Мова ж загалом не конкретно про ДУК ПС, а про жахливу тенденцію. Скільки ми вже разів чули про провокації проти добровольчих батів?! Проти тих, хто відмовляється полишати свої позиції всупереч ідіотським наказам ГШ чи МВС.

У мене як громадянина одна вимога до Пороха – покажіть нам повні Мінські домовленості. У тому, що їхній головний зміст ви приховали – не сумнівається навіть баба Гапка з Підгірців.

Паскудна історія, яка все більше вилазить назовні. НАМ НЕ ТРЕБА МИРУ ЗА БУДЬ-ЯКУ ЦІНУ! Нам потрібна Перемога, шляхом війни.

Ігор Пилипчук