Команда Коломойського тероризує користувачів соціальних мереж

0
59

Ще трохи – і з “ностальгією” згадуватиму часи, коли за один критичний вислів у бік Коломойського мене тероризували десятки реальних коментаторів і ботів, а в треді про Філатова вибухало по кілька пуканів на день

Веселі були дні. Нині каста фанатів “приватівської” тусовки зменшується прямопропорційно зашкварам Філатова/Корбана і бидло-заявам Коломойського.

Для мене загадка, як піпл (ба більше – журналісти) можуть відчувати пієтет до бізнесмена/публічного політика, який під запис дозволяє собі такі вислови у бік формально колеги:

“Коли собака без намордника когось кусає, потрібно карати і собаку, і, що важливо, її господаря. Собак в таких випадках присипляють”
and –

“Вважаю, немає сенсу питати з брудного наркомана до тих пір, поки він не пройде курси реабілітації від наркозалежності”.

Це ж клініка. Олігарх без гальм і усвідомлення відповідальності за свої слова. Із кожним подібним викидом гівна – кількість прихильників Коломойського падатиме.
Коротше, нині Саакашвілі – ідеальний “танк” Порошенка. Віртуозно і систематично доводить Коломойського до публічних зашкварів.
З таким стилем поведінки будь-який політик приречений на марґінес – і це радує. Fiat lux).

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here