Хто робитиме чорну роботу для проросійського реваншу

0
277

Коли ми говоримо про повернення до влади проросійських сил, так званий реванш, ми часто забуваємо, що ті, хто буде робити чорну роботу, а це, звісно, не Мураєв з Вілкулом, також ходять з вами одними вулицями, їдять з вами в одних закладах, а можливо і збирають «дань» з вашого бізнесу.

Знайомтесь, Микола Щур. Ця людина накопичила статки в часи Януковича завдяки своїм донецьким зв’язкам, які надали йому квоту на побори зі столичних підприємців.

Коли градус насилля під час Революції Гідності значно зріс, Щура призначили коориднувати загонами тітушок, а також здійснювати доставку свіжих «спортиків» з Криму та Донецьку. Саме ці банди займалися побиттям, а інколи і вбивством людей, після цього Щур підозрювався у передаччі фінансів для бойовиків ЛНР та ДНР.

Але дивовижним чином, завдячуючи знов ж таки старим зв’язкам, Щуру вдалося лишитися безкарним та знову вигулькнути в столиці, де він продовжив знайомий йому промисел, а саме системні погрози підприємцям та «кришування» проблемного бізнесу.

Згодом, Щур засвітився після побиття поліцейського, прямісінько у відділку, куди прибув визволяти свою арештовану за водіння у нетверезому стані подругу. На нього навіть завели кримінальну справу, але процес затягується і, схоже, нічим Щуру не загрожує.

Саме такі як Микола Щур, і ще сотні та тисячі більших і дрібніших кримінальників й складають основну ударну силу проросійських сил. Саме таким як Щур буде поставлена задача формувати нових тітушок, перетягувати на свою сторону атошників та силовиків, вбивати та грабувати.

Закривати на це очі, невиправдана безвідповідальність. Дати бій потрібно вже сьогодні.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here