Дружина одного з суддів Конституційного суду – терористка "ЛНР"

0
94

На минулому тижні Конституційний Суд підтримав ініціативу Петра Порошенка, “освятивши” внесення змін до головного Закону України – Конституції.

Ці зміни передбачають особливий статус Донбасу і по суті узаконення ЛНР та ДНР.
Цікаво, що серед представників поважного органу, який підтримав ці зміни був один з нелюстрованих представників луганського клану бандитів Януковича – Запорожець Михайло Петрович.
Карколомна біографія цього персонажа дозволяє зрозуміти чому його досі не відправили у відставку і утримують на посаді.
Отже, трудова діяльність Михайла Запорожця почалася 1985 року з помічника комбайнера. 1995 року він закінчив Національну юридичну академію України у Харкові, після чого працював старшим слідчим прокуратури Станично-Луганського району (Луганська обл.) З 1997 по 2000 роки був суддею Ровеньківського міського суду (Луганська обл.). У 2000–2002 роках – суддя Кам’янобрідського райсуду м. Луганська. З 2002 по 2010 роки – суддя Апеляційного суду Луганської області.

У вересні 2010 року X з’їздом суддів України був призначений суддею Конституційного Суду України. Після цього Михайло Запорожець входив до списків усіх відповідних видань як один з найбагатших суддів країни.
Значну роль у кар’єрному зростанні нашого антигероя відіграла його дружина – Ірина Запорожець. Раніше вона десятиліття обіймала посаду очільниці Головного управління юстиції Луганської області. Тобто була головним “рішалом” юридичного супроводу луганського бандформування “регіоналів” Єфрємова,
Королевської та інших. Чомусь ані СБУ, ані Петро Порошенко, ані судді конституційного суду не звертають увагу на те, що дружина цього нелюстрованого екс-регіонала зараз є впливовою особою
у бандформуванні “ЛНР”. Навесні минулого року Ірина Запорожець разом з іншими представниками бандформування “партія регіонів” увійшли до керівного складу луганських терористів. Зараз вона в терористичній організації “ЛНР” обіймає посаду “заступник міністра юстиції”. Чомусь цей факт не цікавить українських правоохоронців. І я сумніваюсь, що Петро Порошенко не знає про цей факт. Гадаю, що він навпаки використовує цедля тримання Запорожця на гачку: за старі злочини, хабарі та обслуговування режиму Януковича, як і за дружину-ватницю, цинічний кондитер отримав одного з найлояльніших до себе суддів Конституційного Суду.
Звичайно ж, що подібні до ватніка-Запорожця нелюстровані регіонали будуть видавати будь яку ахінею за “конституційну норму”. Такий досвід у Михайла Запорожця вже був у 2010 році коли він та інші повії в червоних мантіях дали Януковичу змогу без перешкод узурпувати владу, що призвело до кровопролиття в країні.

То ж, – хочу запитати відповідні правоохоронні органи та Службу Безпеки: чому у такому відповідальному органі як Конституційний Суд працює людина, дружина якого займає впливову посаду серед терористів “ЛНР”?
Буду готувати депутатський запит з вимогами пояснення бездіяльності силових структур щодо наявності агента впливу Кремля та терористів на такій впливовій посаді і вимагатиму негайного усунення Михайла Запорожця з займаної посади.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here