Чернігівський скандал викрив злочини штабістів Березенка

0
82

Підтримую однозначно заяву свого товариша Бориса.

Хоча роздача гречки стала для багатьох членів нашої команди неочікуємою, ми, дізнавшись план Генадія викрити злочинця Порошенка, вирішили йти до кінця. Опонент Березенко занервував і був змушений запустити механізм прямого підкупу виборців.

Ми чекали на це, шукали їх схеми і нарешті не тільки знайшли, але і викрили публічно. Спочатку автобуси з “екскурсіями” чернігівчан по Чернігову, автомобілі з до зубів озброєними бойовиками і конвертами по 400 гривень. А потім безпосередня роздача грошей за так “званими соціальними” угодами з офісів діючих губернаторів.

Після нашої відсічі скупівлі голосів, нерви штабістів Березенка здали і вони “на всяк випадок” замовили собі дублікати печаток виборчих комісій, бланки протоколів і бюлетенів. А Петро Порошенко надав особистий наказ МВС, СБУ і ГПУ сприяти Березенку, кидати за грати невинних людей, перешкоджати роботі нашого штабу, робити маски-шоу для залякування, не реагувати на свавілля самих порошенківців.

Апогеєм і трагічним фіналом кампанії став приїзд в округ віп-агітатора Саакашвілі і суботня заява Порошенка про гречку з амнезією щодо конвертів, соціальних угод, зброї… Маски зірвані!

Віталій Купрій