БПП розсипається, депутати стомилися обслуговувати бізнес-інтереси Рошен

0
64

Нещодавно очільник фракції Блоку Петра Порошенка в парламенті Юрій Луценко заявив про проблеми в правлячій коаліції яка нібито заражена популістичною заразою.

З тим, що в коаліції є проблеми ніхто навіть не сперечається, але проблеми ці перш за все пов’язані з тим, що в ній намагаються верховодити корупціонери та цинічні бариги, які в часі війни беруть хабарі від російських олігархів. Наприклад мене, як народного депутата, дуже цікавить за які такі заслуги російський олігарх Григоришин “подарував” більше ста мільйонів гривен компанії в якій до призначення на посаду працювали: голова Нацбанку Валерія Гонтарєва; міністр енергетики Демчишин; голова НКРЄ Дмитро Вовк? Це відвертий хабар високопосадовцям які неприховано лобіюють інтереси російського олігарха в українській енергетиці чим ставлять під загрозу національну безпеку країни.

Вчора Юрій Луценко нарешті публічно визнав, що проблеми не тільки і не скільки в коаліції, а в першу чергу в його фракції Блоку Петра Порошенка. Юрій Віталійович, як та вихователька в дитсадку, погрожує, що покине своїх діток напризволяще і піде з парламенту. Налякав їжака голою дупою. Та більшість депутатів з БПП тільки і мріють позбутися від шантажистів з Адміністрації президента. Після обрання до парламенту депутатам від БПП запропонували написати і подати в АП свої кадрові та економічні побажання. Більшість написала, і хоча майже нічого з бажаного не виконано, депутати потрапили під шантаж АП.

Рано чи пізно Юрій Луценко все ж таки піде якщо не з парламента, то з посади голови фракції точно бо депутати теж люди і постійно обслуговувати бізнес-інтереси корпорації Рошен не будуть. БПП сиплеться і буде сипатися. Бажання перетворити депутатів БПП в рабів АП – дурна затія, яка щодня наближає час політичного краху Банкової.

Як кажуть в народі – курчат по осені рахують.

Ігор Мосійчук