Бездіяльність Гройсмана визнана протиправною

0
81

Апеляційний суд підтвердив, що Парламентом керує порушник закону!

Київський апеляційний адміністративний суд не задовольнив апеляційну скаргу Голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана та залишив без змін постанову Окружного адміністративного суду Києва, якою визнано його бездіяльність протиправною.

Ще взимку я направив депутатське звернення Володимиру Гройсману з приводу ситуації з порушенням порядку реєстрації законопроектів щодо соціального захисту добровольців, які захищають незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Гройсман не відреагував на моє депутатське звернення, в результаті чого Верховною Радою був ухвалений закон, який значно звужує соціальні права добровольців.

Тому я був змушений звернутися до Окружного адміністративного суду міста Києва для захисту інтересів наших хлопців, які воювали та продовжують воювати в АТО.

Адміністративний суд 12 серпня 2015 року справедливо постановив, що Гройсман порушив вимоги частини 2 статті 16 Закону України «Про статус народного депутата України». Це фактично вказує на порушення Головою Верховної Ради присяги народного депутата й Конституції України.

Постанова суду першої інстанції вступила в законну силу та мала такий широкий резонанс у суспільстві, що Гройсман вирішив оскаржити її. Проте апеляційний суд відхилив аргументи порушника закону та підтвердив мою правоту.

Це означає, що Парламентом України керує людина, для якої права людини та слово закону нічого не варте!

Віталій Купрій

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here