Кривий Ріг отримав черговий ляпас від екс-регіоналів

0
69

Я так розумію епопея з Кривим Рогом – все? ендшпіль, чергова поразка нашої неокріпшої демократії? Чи все ж ні?
Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд відмовив Милобогу у скарзі та визнав мером Кривого Рога Юрія Вілкула.

Охреніти, може хтось пропустив, але жителі Кривого Рогу спромоглись зібрати кілька великих мітингів, у процесі чого зрозуміли, що фальсифіковані вибори і наглість Вілкулів цікаві лише купці містян Кривого Рогу.
“Самопоміч” не спромоглась організувати достатню організаційну/юридичну підтримку своєму протеже. Пару вистачило хіба на десант “депутатів-скандалістів” Парасюка, Соболєва і Семенченка, які й так завжди встряють у всі можливі гарячі теми. Та що там “Самопоміч”, якщо АП і провідні політичні партії спромоглись максимум на куці заяви типу “Кривий Ріг не здадім”, або ж зафейлились підтримкою Вілкула – той випадок, коли міжпартійна конкуренція вилізла боком усім.

Здавалось би компромісний варіант очевидний – ЦВК може визнати неможливим достовірне встановлення результатів виборів у Кривому Розі (як це було з “проблемними округами” в 2012-му) й оголосити третій тур – в супроводі армії журналістів, спостерігачів та камер. У неділю активісти знову збиратимуться на мітинг – бажаю їм удачі. Yurij Zubar – сподіваюсь читати оновлення по темі у тебе).
Ця ситуація – черговий ляпас від живучих виблядків екс-регіоналівської гідри. Пора би вже відповідати тим же, не здається?

Роман Кулик

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here