Звільненням Гузиря Шокін прикриває корупційні схеми

0
124
Генеральний прокурор Віктор Шокін відправив у відставку свого заступника і подєльніка Володимира Гузиря.
Зроблено це під тиском громадськості, і в першу чергу під тиском активістів і народних депутатів від Радикальної партії Олега Ляшка.
Але ми вважаємо що цього недостатньо. Бо не бачимо жодної різниці між Гузирем і самим Шокіним. Головний корупціонер в Генеральній прокуратурі – це і є сам Генпрокурор Віктор Шокін, який сьогодні призначив цапом-відбувайлом свого заступника Гузиря.
Підтвердженням того, що Шокін боїться критики, боїться викриття його та його господарів корупційних схем є те, що під час сьогоднішньої прес-конференції Генпрокуратуру заблокували бійці УДО під командуванням Валерія Гелетея. Порушуючи закон, вони не допускали в приміщення народних депутатів України, а особисто Валерій Гелетей вигадав, що будівля Генпрокуратури замінована.
Вважаємо, що все що сьогодні говорив і робив на прес-конференції Віктор Шокін – спробою особисто уникнути відповідальності за втечу Клюєва, переслідування патріотів, кришування корупційних схем, а тому Радикальна партія Олега Ляшка продовжує наполягати на негайному розгляді парламентом питання про відставку Генпрокурора Шокіна.

Ігор Мосійчук