Зміни до Конституції стануть причиною зняття санкцій з Росії

0
80

Єврооптиміст Сергій Лещенко у власному Твіттері випромінює задоволення з того приводу того, що високопоставлені представники США та ЄС Байден та Юнкер в телефонній бесіді не згадали про арешт Корбана.

Мовляв, ось вам визнання, що в цій справі все чисто – жодної політики.
Хотілось би нагадати молодому депутату і державнику, який так і не відбувся, що в плані розв’язання внутрішньоукраїнських питань варто більше звертати увагу не на прес-релізи Байдена, а на громадську думку в Україні. Бо, як показує практика, США можуть з різних причин багато чого і довго не помічати, а потім присилають Вікторію Нуланд бутерброди на Майдані розносити. Це я теж не про Корбана, а про принципи.
Ну, і якби Сергій Лещенко колись поставив собі завдання стати таки державником, то варто було би звернути увагу на іншу фразу з прес-релізу Байден-Юнкер: санкції проти Росії мають залишатися до виконання Мінських домовленостей. Так виходить, що підтримуючи внесення змін до Конституції, фракція БПП сприяє виконанню Мінських домовленостей, і, як наслідок, скасуванню санкцій проти РФ. Нагадаю, що Крим при цьому залишиться в Росії.
Але, якщо завдань думати про Україну немає, то зубоскалити з приводу арешту Корбана – саме те, що треба.

Богдан Яременко

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here