ЗМІ навмисно перекручують факти про АТО

0
127

Деякі ЗМІ та блогери перекрутили результати нашої вчорашньої поїздки в Бахмут (Артемівськ) та звинуватили нас, що саме після того як ми відвідали новозведені фортифікаційні споруди по ним було відкрито вогонь російськими окупантами і вбито декілька українських вояків.

З повною відповідальністю заявляю, що це маячня. Обстріл 30-ї бригади російськими бойовиками здійснювався на відстані 15-20 км від місця де ми відвідували новозбудовані фортифікаційні споруди. В результаті ворожого обстрілу дійсно загинув один український воїн і троє було поранено. Те, що це не пов’язано з нашим приїздом підтверджує також факт, що напередодні 6-го травня бойовики так само здійснювали обстріл позицій 30-ї бригади – тоді загинуло двоє українських солдатів і дев’ять було поранено.

Перекручування та пересмикування фактів деякими ЗМІ наштовхує на думку, що вони відпрацьовують 30 срібників від тих, хто в Мінську веде зрадницькі переговори і на чиїх руках кров загиблих та поранених українських воїнів.

Нагадаю, що вчора я разом із лідером Радикальної партії – Олегом Ляшком, колегою – народним депутатом Сергієм Скуратовським, Дмитром Корчинським, заступником начальника ГУ МВС у Донецькій області Іллею Кивою відвідали Бахмут (Артемівськ), де з нашої ініціативи зведено фортифікаційні споруди для захисту міста. А також разом із міським головою Бахмута (Артемівська) Олексієм Ревою ми відкрили пам’ятну дошку першому загиблому в часі конфлікту на Донеччині українському патріоту Дмитру Чернявському.

Ігор Мосійчук