"Міністерство правди" очолив вчений-фантазер

0
135

Відпочиває навіть Зорян Шкіряк !

Доктор політичних наук Валерій Бебик, відомий своїми шизофренічними теоріями про історичне минуле українців, очолив громадську раду при міністерстві інформаційної політики України, яке ЗМІ називають «міністерством правди» (або просто “Мінстець”). Про це повідомляє прес-служба Мінінформполітики –http://mip.gov.ua/news/268.html .

За твердженням прес-служби, “громадську раду при міністерстві створено для врахування громадської думки під час формування та реалізації інформаційної політики”.

Валерій Бебик працював головним консультантом прес-служби в адміністраціях перших двох президентів України та членом Громадської гуманітарної ради при екс-президенті Викторі Януковичі (агов, люстратори!).

Але прославився наш достойник своїми численними історичними гіпотезами про походження українців і всього іншого людства. Зокрема, у статті «Богом обрана Україна» Бебик стверджує, що «українська цивілізація» стала колискою всіх світових релігій. Все в тій же статті «історик-новатор» пише, що українці “є нацією, яка веде розмову з богом на рівних, оскільки вони перші встановили з ним контакт”.

Виходячи з схожості назв кількох сіл на Україні з ім’ям Будди Гаутами, Бебик зарахував ключову фігуру буддизму до списку «великих українців». Але не тільки Будда став жертвою історичних досліджень Бебика – за словами «вченого», українцями також є Ісус Христос, Нефертіті, засновники Риму, перший фараон Єгипту Менес і імператор Риму Сулла.

Крім того, Бебик вважає, що Ісус Христос жив за 3000 років до дати, зазначеної в Біблії: “Чомусь” на своїх іконах копти (етнос, чия мова, на думку Бебика, схожа на українську) дуже люблять розміщувати найбільш шанованих персонажів своїй історії – Менеса та Христоса. Задамося питанням: чому Менес і Христос зображені на одній і тій самій коптської іконі? – Погодьтеся, це не дуже логічно: розміщувати на одній і тій самій іконі людей (богів?), що жили з інтервалом в 3 тисячі років. Зазвичай на іконах зображуються люди (боги) з однієї епохи. Якщо це так, то Ісус Христос жив, принаймні, на три тисячі раніше і міг бути верховним жерцем храму Бога Птаха при царі Менесі ?! “(Стаття “Христос і Нефертіті” –http://www.ldpu.org.ua/projects/simp/49c7db657cd02/ ).

Бебик також вважає винаходами українців музику, полювання на мамонтів і всі досягнення шумерів, єгиптян, персів, еллінів, римлян та інших цивілізацій, які він назвав «найдавнішими українськими».

Долучитись до психоделіки можна також, наприклад, тут –http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=3214

ВИПРОБОВУВАННЯ ЩОДО ТОГО, НАСКІЛЬКИ ШИРОКО МОЖНА ВІДКРИТИ ВІКНО ОВЕРТОНА В ПОСТМАЙДАННІЙ УКРАЇНІ – ПРОДОВЖУЮТЬСЯ !

11193329_728609267251057_3185000759769169402_n
Тетяна Монтян