Хто з депутатів цими днями на Мальдівах, а хто – на фронті

0
72

Сьогодні Олег Ляшко разом з депутатами від Радикальної партії Ігор Мосійчук і Serhii Skuratovskyi, заступником начальника УМВС Донецької області, лідером Всеукраїнської спілки ветеранів АТО Илья Кива, почесним командиром, помічником гранатометника батальйону “Свята Марія” Дмитро Корчинський та іншими патріотами побували на відкритті пешої черги оборонних споруд між окупованою Горлівкою і нашим Артемівськом (українська назва міста – Бахмут).

Щойно радикали поїхали, ця ділянка була жорстоко обстріляна москалями. Взагалі ця ділянка обстрілюється постійно. І чи не щодня тут віддали життя за Україну наші Герої.

На жаль, і сьогодні є жертви, двоє військових загинули, ще близько десяти поранених… Вічна пам’ять Героям… Вони будували укріплення і самі стали живим щитом, який не дає терористам пролізти на вільну українську територію.

А ще, попри небезпеку для життя, побратими-радикали відкрили пам’ятну дошку першому загиблому за час конфлікту на Донеччині українському патріоту Дмитру Чернявському – встановили її на школі, де навчався цей хлопець у Бахмуті. Про таких людей не можна забувати, навіть якщо заради пам’яті про них ти ризикуєш власним життям. Ляшко з колегами кілька разів дивом не потрапили під обстріл…

Звісно, російських покидьків бісить те, що ми нарешті почали серйозно займатись обороною Артемівська. Хоча перекрити цю ділянку мали б набагато раніше, щойно залишили Дебальцеве. Радикальна партія вже давно била в набат, ініціюючи побудову цих фортифікаційних споруд, але ніхто нас не чув. Однак краще пізно, ніж ніколи. Сьогодні задача номер один у цьому секторі – не здати Артемівськ. В силі і духові наших хлопцях на передовій я ні на мить не сумніваюся. І ще б влада не підкачала…

Андрій Лозовий