Вже декілька днів триває паплюження Правого Сектору, – командир

ДО ПИТАННЯ «ГОСПІТАЛЬЄРІВ» ДУК ПС.

Вже декілька днів триває паплюження ДУК ПС. Інформаційна війна почалась відразу після відведення військових від нашої бази. Все дуже просто, шляхом сили вирішити питання з добровольцями не вдалося, бо занадто велика підтримка серед бійців та командирів ЗСУ, волонтерів та простих українців не дозволила реалізувати підлий план. Та й розголос занадто великий. А злодій, як відомо, любить тишу та темноту…

Тоді з великим завзяттям кинулись до реалізації наступного плану. Це дискредитація в очах людей наших командирів та бійців. Спочатку потрібно нейтралізувати підтримку народу, припинити забезпечення наших підрозділів волонтерами, зробити з нас простих злочинців, наркоманів, садистів, а потім завершити ліквідацію ДУКу.

Достатньо кількох безпідставних звинувачень в соціальних мережах і частина людей, які вчора кричали нашим героям «Слава!», сьогодні кричать «Ганьба!». Це закономірно.

«Страшні» речі читаю в інтернеті: викрадення людей – медиків-волонтерів, утримання в ямах, годування з відер, наркотрафік, наркоманія та алкоголізм, незаконне володіння зброєю тощо.

Значить, на передовій рік стоять на позиціях злочинці, які обдурюючи всіх українців, налагодили наркобізнес, а група героїв-волонтерів за дуже короткий час все розкрила?

Можливо до нас був закритий в’їзд всім бажаючим?

Можливо до наших медиків не приїжджали волонтери, журналісти всіх провідних каналів та видань світу?

Можливо, то не наші медики за рік часу врятували тисячі життів добровольців, військових та цивільних?

Про які викрадення йде мова?

Викрали звідкіля?

Дані люди проживали на базі «Госпітальєрів». Один з них виконував обов’язки начальника штабу. І коли в структури, яка займається в ДУКу внутрішньою безпекою, появився ряд питань до медиків, знявся шум. Чому? Чому так різко деякі люди захотіли покинути базу медиків? Мабуть питання були незручні.

А ось які питання турбували наших контррозвідників:

Чому пішли внутрішні конфлікти в колективі «Госпітальєрів»?

Хто отруїв трьох бійців на базі? (Це доведено, ніяких абсурдних передозувань не було).

Хто намагався вижити старих бійців з підрозділу та завести туди своїх людей?

Хто намагався взяти під контроль підрозділ «Госпітальєрів» та вивести його зі складу ДУК ПС?

Хто замовники цього?

Хто намагався використати в майбутньому добре розкручений бренд «Госпітальєрів» для формування окремої добре фінансованої структури?

Хто був затриманий при спробах мародерства?

У кого були медпрепарати на величезні суми, які не були обліковані і чому?

Хто намагався усунути Яну Зінкевич командира «Госпітальєрів» і кому це було потрібно?

Практично на всі питання відповіді є, є багатогодинні аудіо записи, є добровільні покази інших людей з інших структур. Є загальне розуміння, що насправді відбулося.

ДУК ПС не збирається займатися інтернет-війною, бо у нас на фронті є багато справ, але якщо у когось з волонтерів чи інших зацікавлених осіб виникнуть сумніви та питання, приїжджайте до нас і ми надамо до перегляду та прослуховування матеріали. А для нас і так все зрозуміло.

Хочу нагадати всім, що «Госпітальєри» – це підрозділ ДУК ПС, один з найкращих підрозділів. І пробувати прийди до нас зі своїм уставом, а тим більше пробувати щось руйнувати, не вийде.

Людей (наголошую не сторонніх) попросили дати відповіді на ряд запитань. Ніхто їх не бив і не катував. Дуже цікаво: коли вирішуються питання матеріально-технічного забезпечення, то ми – «Госпітальєри», а коли виникають до них запитання, то відразу медики-волонтери, яких викрали і тримають в ямах. (Хто пише про ями, хай хоч заїде до нас та подивиться…)

Розумію рідних і близьких, які турбувались за своїх. А всі решта, свідомо чи не свідомо, чудово попрацювали на дискредитацію ПС.
Вірю в те, що і цей етап ми пройшли. Чекаємо чергових скандалів та звинувачень. А ми – далі бити сєпарів! Слава Україні!