"Викриття" Шокіна нічого не варті

0
66

ДУЖЕ ХОТІЛОСЯ Б, ЩОБ ЦЕЙ ТЕКСТ УВАЖНО ПРОЧИТАЛИ ДЕПУТАТИ, ЯКІ ГОЛОСУВАЛИ ЗА АРЕШТ МОСІЙЧУКА

У сьогоднішньому “викритті століття” Шокіна парламентарям і всій країні було представлене повністю змонтоване відео. Змонтоване недбало і нашвидкоруч.

Сам підхід до презентації “секретних матеріалів” такий же недбалий, як мочилово “Правого Сектору” у Мукачевому (розслідуванням цього займався Ігор Мосійчук): публіці представили фальшоване відео, на якому кілька “картинок”, до яких вмонтували звукоряд.

Переглянувши вищевказане відео, кожен з вас може сам пересвідчитись, що автори цього “компромату” абияк тулили звукоряд під картинку. Передивіться відео самі:

3:53 – Картинка і звук несинхронні; 4:07 – Ігор щось говорить, однак звуку не чути, далі звук видає зовсім не те, що на картинці;
4:45 – щось говорить, але цього не чутно;
4:50 – теж говорить, проте чути лише шурхіт сумки. “Діалоги” тулять тоді, коли Ігор відвертається. Де реальні докази, пане Шокін?
5:45 – де “затитровані” слова Мосійчука? Чому не чути на відео?
5:50-5:54 – відео і звук – несинхрон. Де докази?
6:07 – доказом є руки? де звук?
6:45 – взагалі не видно голови. Звук знову наліплений.

То ж, сучасний Вишинський на прізвище Шокін вайлувато нашматував відео і звук. Будемо вимагати представлення оригіналів відео, а не дешевого монтажу.

Якщо Шокін вирішив показати “ефектне викриття”, то не має права приховувати оригінали відео і звукової фіксації для дослідження фахівцями.

______
Голосування багатьох колег-депутатів “за” стало щирим розчаруванням. Чи це просто стадний інстинкт?

Андрій Лозовий

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here