Показові арешти депутатів стали забавкою провладної більшості

0
87

Доброго здоров’я, друзі!

П’ятниця – день тяжолий, особенно єслі в тебе є неугомонний кум. Мій кум іменно такий, так шо я єлє жду закінчення робочого дня, шоб предаться черговій спортивній авантюрі, яка обіщає завершитися лише в неділю увечері і учасники якої будуть живими ілюстраціями до ізвесної поговорки: «Рожа в саже, в жопе ветки – мы вернулись из разведки». В чому заключається ідея кума не скажу, щоб не брать на себе моральноъ ответственносты за тих, хто вдруг захоче повторить то же саме. Може колись розкажу, но не січас. Однако, від щирого серця рекомендую провести вихідні активно заряджаючи свої організми здоров’ям. Щоб потім всю зиму проходити повз аптеки з гордо поднятой головой. Погода зараз чудова, вдома сидіти просто гріх.

А січас заварюєм бодрящі і смачні напої, вмощуємося зручненько і смотрім, шо там начудили разнообразні мірові і провінційні клоуни.

В сраженії за Надю Савченко установилася оперативна пауза, но сторона захисту перемиріє не соблюдає і продовжує методичний обстріл відомства Бастрикіна. Послє каждого артобстрела у слєдкомі РФ появляються нові контужені, які начинають привселюдно пороть чепуху. Адвокати тут же пользуються помешатєльством слєдоватєлєй і виставляють їх на посмешіще. Мірове сообщество регоче і вносить у список будущих узніков Гааги нові фамілії. Надя Савченко хладнокровно коордінірує стрільбу дальнобойной артілєрії і іногда коментірує дєйствія протівніка. Позавчора зробила Мосгорсуду комплімент, чемно назвавши їх свинями. Свині обідилися за сравнєніє за московськими суддями і просять їх більше в контексті умом тронувшейся Росії не упоминать.

Адвокати Наді Савченко безсовісно пользуються своїм тотальним інтелектуальним превосходством над суддями і обвінітєлями, і задають їм квести, від яких у провінційних суддів закипають мозги і волосся стає дибом. Так, звезда інтелектуального казіно «Что? Гдє? Когда?», двухкратний обладатєль Хрустальной Сови, адвокат Ілья Новіков задав суддям каверзний вопрос: чому в матеріалах діла присутствують обвінєнія лише касатєльно так називаємих журналістов ВГТРК, но ні слова ніде не говориться про інших загиблих? Обвінєніє безпорадно кліпає очима, судді зависли в ступорі. Любий ответ буде по суті признанім заказного характеру процесу, тому судді в замешатєльстве удалилися на совещаніє і просять помощі Кремля. Відповідь ожидається 22 вересня, адвокати іронічно улибаються.

Меж тєм, геймер Хуйло похоже нєсколько охладєл до ігри «Новососія» і поставив її на паузу. Бо в ігрушці «Новососія», послє казуса з малайзійським боїнгом, отключені нєкоторі опції, там нільзя літати і бомбити. Та і нормандські адміни 2 жовтня провірять Хуйла на предмет чітерства. Болєзнєнна ігроманія однако серйозна болєзнь, тому Хуйло увльокся шутером под названієм «Спасті жопу маршала Асада». Сирійська ігрушка хоть і стара, но в ній більше ігрових опцій і там можна літати і бомбити. Хуйло срочно подганяє в Сирію нові юніти в надєждє побідить американських геймерів єслі не в Україні, то хотя би на Бліжнєм Востоке. Принудітєльним образом заморожені юніти в ДНР-ЛНР обіжено соплять носами і ревніво вопрошають – нєужелі філейна часть маршала Асада нравиться Хуйлу більше, ніж ідея «руського міра» в отдєльно взятих ДНР-ЛНР?

Кровожадна хунта, обнаруживши, шо геймер Хуйло отсутствує в сєті, сильно обідилася і рішила його потроллити та спровоцірувать Кремль на очередні глупості. С етой целью видала длінний список російських дєятєлєй та компаній, которим об’явлено санкції. Чи удалась хунті її провокація ми скоро узнаєм, но покашо російські партньори лише тупо вибалушили глаза. Безпорадне сопіння ноздрями – іменно так дід прокоментує реакцію МІД РФ нащот об’явлених хунтою санкцій. Хунта, однако, надіється, шо дурнуватим сопенієм відомства Печальной лошаді діло не огранічиться, Кремль всьо же роздуплиться і здуру шось учудить таке, шо упростить хунті задачу привлєченія на голову Хуйла очередних міжнародних громов і молній.

Но покуда Хуйло отсутствує в сєті хунта, шоб не скучать предалася вітчизняній ігрушці під назвою «Проізводім арести діпутатов под тєлєкамери». Вчора арестували діпутата Мосійчука, нависла угроза ареста діпутата Тягнибока. Хунта азартно зиркає глазами і дивиться кого би ще арестувать. Особенностью цієї ігри від національного розробника являється невозможность перемогти, в результаті можуть бути лише потєрпевші. Ігра не дуже інтересна, но за нєіменієм інших ігрушок хоть шось.

Зберігаєм бадьорий бойовий дух, держим кулаки за Надю та всіх полонених, продовжуєм допомагати Армії і читаєм repka.club.

І слєдім, шоб віздє порядок був! А не то, шо січас:)

Свирид Опанасович

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here