В запропонованих Порошенком змінах до Конституції криється прихована узурпація влади

0
105

Великий маніпулятор та спікер українського парламенту Володимир Гройсман заявляє, що якщо парламент не ухвалить зміни до Конституції, то в Україні буде новий Майдан.

Пояснює пан спікер це європейською культурою, яка на його думку передбачає процеси децентралізації запропоновані в даних змінах.
Насправді Володимир Гройсман лукавить, адже в запропонованих Президентом Петром Порошенком змінах до Конституції, криється прихована узурпація влади Президентом через префектів, а також особливий статус Донбасу, який у випадку його ухвалення стане першим кроком до федералізації країни, що безумовно в наслідку призведе до втрати державності.
Хочеться нагадати спікеру парламенту Володимиру Гройсману, що саме спроба узурпації влади громадянином Януковичем, який на той час обіймав посаду Президента України, призвела до початку кровопролиття, Революції та війни на сході.
Український парламент, обраний після Революції Гідності, не має жодного морального права ухвалювати рішення щодо змін до Конституції не порадившись з українським народом.
Радикальна партія Олега Ляшка виступає за децентралізацію владних виконавчих повноважень в частині формування місцевих бюджетів і розпорядженням коштів, в частині права територіальної громади та їі виборних органів розпоряджатися майном, земельними та природними ресурсами. Але в твой же час, ми категорично проти узурпації влади Президентом через так званих префектів та надання особливого статусу окупованим територіям Донбасу, що на нашу думку є однозначним кроком напряму втрати державності та територіальної цілісності країни.
Радикальна партія вимагає негайного скликання Конституційної комісії в стінах парламенту, а не Адміністрації Президента, та ухвалення таких змін до Конституції, які забезпечать справжнє народовладдя, а не його імітацію. Застерігаємо Президента Порошенка, спікера Гройсмана від спроб зламати парламент через коліно. Ви особисто, як найвищі посадові особи держави, несете пряму відповідальність за ескалацію суспільно-політичної ситуації в країні, адже спроба узурпації влади, через запропоновані зміни до Конституції може дійсно призвести до нового етапу української Революції, дестабілізації в середині країни, що однозначно буде розцінено українським народом, як сприяння ворогу в зовнішній агресії. Неприпустимо послаблювати державу в часі війни.

Ігор Мосійчук

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here