В Пісках кожен метр землі политий кров'ю

0
138

У липні 2014 року, разом з 93 ОМБР та батальйоном “Дніпро”, підрозділи “Правого сектору” провели операцію по звільненню декількох українських населених пунктів Донеччини.

Серед них було і селище Піски.

За цей час воно стало символом спротиву, міцності та перемоги української зброї.

Ми воювали і будемо воювати на різних ділянках фронту, але це місце назавжди лишиться в нашій пам’яті, бо тут кожен метр политий кров’ю бійців “Правого сектора” та наших побратимів з інших підрозділів українського війська.

Російсько-українська війна, на жаль, ще далеко не закінчується. І нашим бійцям роботи на ній вистачить. Тому, зараз перед нами стоїть декілька найважливіших завдань:
1. Відпочити і набратися сил, переформувати підрозділи згідно наказів командування ДУК ПС.
2. Прийняти молоде поповнення і провести бойове злагодження підрозділів.
3. Приготуватися до ведення активних бойових дій як оборонного, так і наступального характеру по всій лінії зіткнення з російсько-терористичними військами та на окупованій ними території.

На сьогодні, всім частинам ДУК ПС, а саме:
5-му, 7-му, 9-му Окремим батальйонам, 8-ій Окремій роті, Окремій тактичній групі, Медичній службі ДУК ПС “Госпітальєри”, Контрозвідці Корпусу, Навчальним центрам, Запасним батальйонам, що знаходяться у тилу та в прифронтовій зоні, бути готовими у будь-який час виконати накази командування Добровольчого Українського Корпусу, які будуть стосуватися продовження нашого славного бойового шляху.

Жодна крапля крові українських героїв пролита не марно! Війна буде вестися нами до її переможного завершення!

І хай на цьому шляху допоможе нам Бог!

Слава Україні!

P.S. Ще одним нашим важливим досягненням є створення сайту ДУК ПС. З сьогоднішнього дня він починає свою роботу. Всіх українських патріотів запрошуємо до активної співпраці!

Дмитро Ярош