Екс-регіонал Бадаєв поставив "на коліна" українське село

0
175
Росіянам молочні ріки, а селянам – дуля!Наші полтавські села славляться своєю сільськогосподарською продукцією. Проте зараз українське село фактично поставлене «на коліна», а селянам те й доводиться, що виживати за рахунок власної праці на полі та худоби.

Для багатьох селян молоко є одним із основних заробітків і чи не єдиним засобом для виживання. Ситуація яка склалась з розрахунком за молоко з селянами в Семенівському та Хорольському районах Полтавщини, взагалі дійшла до абсурду.

До осередку Радикальної партії Олега Ляшка в Семенівському районі та до мене як народного депутата звернулися селяни за допомогою, адже молочна компанія ТОВ «Гадячсир» ошукала іх не виплачуючи людям кошти за здане молоко вже понад два місяці. Жахливо, але ошуканих значно більше.
На сьогоднішній день сума заборгованості складає близько СЕМИ МІЛЬЙОНІВ ГРИВЕНЬ на два райони. Свавілля і зухвалість господаря ТОВ «Гадячсир» виходить за рамки, адже немає співчуття і розуміння до людей, які виживають за рахунок зданого молока.

Ми не залишимо селян з бідою один на один, будемо приймати радикальні міри і добиватися справедливості.

Особисто попереджаю власника і гендиректора ТОВ “Гадячсир” екс-нардепа регіонала Руслана Бадаєва, якщо протягом семи днів селянам не будуть виплачені заборговані кошти я витрушу їх з нього та його команії силою.
А тим часом направляю відповідне депутатське звернення до Генпрокуратури і вимагаю притягнути шахраїв з ТОВ “Гадячсиру” до кримінальної відповідальності.

Довідка: 99,99% акцій «Гадячсиру» володіє компаня «Альміра», яка в свою чергу має офшорну прописку через «Альміра Холдінгс (Сайпрус) Лімітед». Остання контролюється Русланом Бадаєвим, який балотувався і був обраний завдяки фальсифікаціям і підкупу виборців народним депутатом від Партії Регіонів хоча формально балотувався як самовисуванець. Він також є головою наглядової ради ТОВ «Гадячсир». Крім того, «Гадячсир» є одним із найбільших поставщиків молочної продукції до Московії – держави-агресора

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here