Терористи взяли паузу для отримання нового озброєння

0
412

Переконаний, що нинішнє умовне “затишшя” в зоні проведення бойових дій – це “затишшя перед бурею”.

Деяке зменшення інтенсивності артобстрілів з боку російсько-терористичних військ протягом останньої доби, ймовірно, має дві основні причини.
1. Російські окупаційні війська, спільно з терористичними бандами днр-лнр, використали значну частину направлених путіним боєприпасів. Оскільки протягом останнього місяця безперервно і цілодобово гатили по позиціях сил АТО та житловим кварталам наших населених пунктів з усіх видів важкої та ракетної артилерії, а також танків. Звичайно, черговий “смертальний вантаж” з кремля вже на підході.
2.Бойовики взяли паузу перед чимось більш масштабним… Ім потрібний перепочинок, здійснюється перегрупування ворожих сил. Тобто, ГШ ЗС РФ здійснює підготовку і планує чергові збройні провокаціі військовиків російської армії та терористів на Донбасі, напередодні Дня Незалежності України.
Враховуючи вчорашню заяву путіна в Криму “про відповідальність української сторони за ескалацію конфлікту і про “білих і пушистих апалченцах”, можна з впевненністю сказати, що Кремль задумав лихе…
Важка техніка, зброя, боєприпаси та підкріплення в живій силі для російсько-терористичних військ на Донбасі продовжують надходити з РФ практично щодня.
Звичайно, сподіваємось на краще, але звично готуємось до найгіршого. Проти нас підлий і підступний ворог, від якого можно очікувати найганебніших і найкривавіших провокацій, включаючи спроби прориву в глиб підконтрольної нам території.

Втім, будь-які намагання рашистів не пройдуть! Ми вже не такі як рік тому і стали значно сильнішими. Ми навчилися добре воювати і ефективно протистояти російіській навалі.
ЗСУ, Національна Гвардія та підрозділи МВС міцно утримують всі свої позиції і постійно перебувають в стані підвищенної боєготовності. В разі спроб атак з боку російсько-терористичної орди, уся відведена техніка буде оперативно повернута на передову. Сили АТО миттєво дадуть достойну відповідь агресору, ворог буде знищений.

Зорян Шкіряк

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here