У партії «Слуга Народу» сидить безпринципний ділок, який продає прохідні місця будь-кому

0
5741

Щиро вітаю ініціативу партії «Слуга Народу» з очищення списку, але, вивчаючи його, не можу позбутися відчуття, що у виборчому штабі сидить феноменально обдарований, але безпринципний ділок, який продає прохідні місця будь-кому, хто може собі це дозволити.

Нещодавно Стерненко розповів про кандидата в депутати від «Слуги народу» Михайла Соколова, який є громадянином РФ, і це, звичайно, робить його потенційне депутатство не просто небажаним, а відверто небезпечним для держави.

Я теж чув про цього Соколова дуже багато цікавого, тому для мене абсолютно зрозумілі мотиви, якими він керується, намагаючись пролізти в Раду. І, як ви здогадались, ці мотиви не мають нічого спільного з державотворенням, законотворчістю та реформами.

Річ у тім, що Соколов рулить дуже потужною лобістською структурою «Всеукраїнська аграрна рада». Формально раду очолює колишній пупсівський дендріт Дикун, але де-факто головний там – Соколов.

До парламенту Соколов мав потрапити за списками медведчуківської партії «За життя», рада навіть підписала меморандум з Бойком, якого вона підтримали на президентських виборах, але йому завадили непомірні фінансові апетити Рабіновича, який пропускає майже всіх кандидатів через щільний фільтр власної кишені.

Судячи з усього, прохідна позиція в списку «слуг» коштувала дешевше, тому Соколов опинився саме там. Звичайно, це лише припущення, але хто з вас може якось інакше пояснити присутність громадянина Росії, який заробляє тут на життя тіньовими схемами?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here