Всередині російсько-терористичних військ відбуваються сутички

0
71

Події останніх днів показали різке наростання протистояння всередині так званої ЛНР між російськими військовими і місцевими ополченцями.
Спроба втихомирити бойовиків хоча б напередодні оонівської промови Путіна призвела до нападу ополченців вже на російські бази.
Росіяни стали практикувати показові страти ополченців, а ті в свою чергу – знищення російських окупантів раптовими нападами.
Також активно будується “кордон” проти проникнення бойовиків на територію Росії.

За оперативними даними сил АТО, на тимчасово окупованих теріторіях зростає кількість кримінальних злочинів, здійснених бойовиками.
Про це повідомили на сторінці прес-центру АТО у мережі Facebook.

«Лише протягом останнього тижня у Новоазовському районі зафіксовано щонайменше 3 вбивства мирних громадян військовослужбовцями 9-го окремого мотострілецького полку 1-го армійського корпусу так званої «ДНР», – йдеться у повідомленні.

Згідно з текстом, найманці застрелили цивільних внаслідок вживання спиртних напоїв і необережного поводження зі зброєю.

«За цими фактами командування російсько-терористичного корпусу розпочало перевірку полку на наявність неврахованої зброї та боєприпасів, які окупанти навмисно приховують. А серед командирів середньої ланки ширяться чуйні про імовірну зміну ватажків полку, які не можуть контролювати підлеглих», – зазначають у штабі.

У «ЛНР» приступили до формування так званого прикордонного загону для несення державної служби на російсько-українському кордоні на території, підконтрольній російсько-терористичним військам.
На даний момент сформовано 2 підрозділу приблизною чисельністю до загальновійськової роти кожне.

У Горлівці почалися “показові” кари.
За спробу самовільної стрільби з артилерійської установки російськими військовослужбовцями був розстріляний начальник одного з блок-постів з числа місцевих жителів.

У Петровському районі р. Донецька за самоуправство російським командуванням винесено і приведений у виконання вирок -розстріляні 2 терориста з числа місцевих жителів.

Джерело

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here